October 5, 2023

๐—ก๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น ๐—ง๐—ฒ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐˜€โ€™ ๐——๐—ฎ๐˜† ๐—–๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ

Municipal Mayor Esteban “Denon” SF. Madrona Jr. has congratulated the Public School District Supervisor โ€“ District of San Agustin/Sta. Maria/Calatrava: Mr. Baltazar C. Mazo for the successful and fun celebration of National Teachers Day wherein all teachers from schools of San Agustin gathered to make the best of today. With profound respect and appreciation, Mayor Denon commended all the teachers for their service and everyone who organized the event. Teaching is not merely a profession; it’s a calling, a mission, and a labor of love that creates a safe and encouraging environment where dreams take root and grow. Mayor Denon ensures that the LGU will support the teachers/educational body as much as they can, especially in sports activities that they host every year.

Municipal Administrator Johnny S. Jesalva also showed support for the event with his presence. The teachers prepared yells and performances to share their talents for the event which were enjoyed by all the attendees/audiences.

Happy National Teachers’ Day! Your impact is immeasurable, and your legacy is everlasting.

๐—ฆ๐—” ๐—ฆ๐—”๐—ก ๐—”๐—š๐—จ๐—ฆ๐—ง๐—œ๐—ก, ๐—ž๐—”๐—ฌ๐—ข ๐—”๐—ก๐—š ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—œ๐—ก๐—š ๐—จ๐—ก๐—”!

#๐—ก๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น๐—ง๐—ฒ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐——๐—ฎ๐˜†

#๐—ช๐—ง๐——๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ

#๐˜‚๐˜€๐˜„๐—ฎ๐—ด๐˜€๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐˜‚๐˜€๐˜๐—ถ๐—ป

#๐˜‚๐˜€๐˜„๐—ฎ๐—ด๐—ฃ๐—ฎ๐— ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ