October 17, 2023

๐—ฆ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ฑ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ (๐—ฆ๐—Ÿ๐—ฃ): ๐—”๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ผ๐—ณ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ ๐—–๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น ๐—™๐˜‚๐—ป๐—ฑ

The Sustainable Livelihood Program of the Department of Social Welfare and Development (Regional and Provincial Office), as the leading capability-building program, envisions a transformed vulnerable and marginalized households and communities through sustainable and resilient livelihoods. The good Vice Governor Armand Gutierrez, Municipal Mayor Esteban โ€œDenonโ€ SF Madrona, Jr., Vice Mayor Norman M. Fatalla, MSWDO Gemma Murchante, and SLP Provincial Coordinator Mr. Gare Gaa gave important messages to the beneficiaries to put the help into good use to start a long-term investment of livelihood. We are all truly grateful for the significant, timely, and relevant programs from the Regional and Provincial Governments.

Congratulations to all beneficiaries. โ€œPaunlarin and kasanayan, karanasan at kakayahan ng mga benepisyaryo tungo sa matatag na kabuhayan.โ€

๐—ฆ๐—” ๐—ฆ๐—”๐—ก ๐—”๐—š๐—จ๐—ฆ๐—ง๐—œ๐—ก, ๐—ž๐—”๐—ฌ๐—ข ๐—”๐—ก๐—š ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—œ๐—ก๐—š ๐”๐”๐๐€๐‡๐ˆ๐!

#๐—ฆ๐—Ÿ๐—ฃ

#๐——๐—ฆ๐—ช๐——

#๐˜‚๐˜€๐˜„๐—ฎ๐—ด๐˜€๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐˜‚๐˜€๐˜๐—ถ๐—ป

#๐˜‚๐˜€๐˜„๐—ฎ๐—ด๐—ฝ๐—ฎ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ