October 19, 2023

๐—ฆ๐— ๐—ก๐—œ: ๐—ฅ๐—ผ๐—บ๐—ฏ๐—น๐—ผ๐—ป ๐—ฎ๐˜€ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ป๐—ฒ๐˜…๐˜ ๐—˜๐—ฐ๐—ผ-๐—ง๐—ผ๐˜‚๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐—บ ๐——๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฃ๐—ต๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ฝ๐—ฝ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€

Sonshine Media Network International arrived in San Agustin, Romblon to capture the beauty and untouched gems so-called Tourism Attractions. The crew embarked on a mission to showcase the entire Province of Romblon to feature its stunning tourist attractions and provide the world with a glimpse of this serene paradise.

โ€œRomblon, the next Eco-Tourism Destination of the Philippines.โ€  This is part of the goal of our beloved Governor Jose โ€œOtikโ€ Riano as well as the very supportive Congressman Eleandro Jesus โ€œBudoyโ€ F. Madrona which is supported by diligent Mayor Esteban โ€œDenonโ€ SF Madrona, Jr. and all mayors across the province. During their stay, the crew paid a courtesy visit to Mayor Denon, the town’s beloved leader, to express their gratitude for the warm reception and support extended by the local government. The meeting was an opportunity for the mayor to share the town’s vision for sustainable tourism development while preserving the natural and cultural heritage that makes San Agustin unique.

Stay tuned for the upcoming feature on Sonshine Media Network International, where you’ll get to witness the enchanting beauty of San Agustin and the warm hospitality of its people, all made possible through the power of media and the cooperation between the network and the town’s dedicated leadership.

๐—ฆ๐—” ๐—ฆ๐—”๐—ก ๐—”๐—š๐—จ๐—ฆ๐—ง๐—œ๐—ก, ๐—ž๐—”๐—ฌ๐—ข ๐—”๐—ก๐—š ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—œ๐—ก๐—š ๐”๐”๐๐€๐‡๐ˆ๐!

#๐˜‚๐˜€๐˜„๐—ฎ๐—ด๐˜€๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐˜‚๐˜€๐˜๐—ถ๐—ป

#๐˜‚๐˜€๐˜„๐—ฎ๐—ด๐—ฝ๐—ฎ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ

Posted in: Courtesy Visit News